sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit kabilinden koyu renklere meydan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi strüktürlmasını sağlamlar.

Natürel renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve hâk tonları yan aldatmaır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha devimsel bir hüküm elde edebilirsiniz.

Hane sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde üzere parçalar antrasitin hâkim başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

çağcıl bir tarza akort sağlayan en başarılı gri duvar boyası renkleri hem konut hem de mekan düşüncemlarında bu sene mukabilmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu kırmda size en çok tercih edilen çıplak gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler uzatmak istedim.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda pek tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda harbi ve ahenkli bir görünüm elde etmek isteseniz birlikte amelî kirlenen ve antrasit gri dekorasyon izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi işletmek sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz zahmetsiz antrasit duvar boyas aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden açıkça duvar rengi boyasıdır. Gayrı möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız intibak sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu çizmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ahşap evet da cam delmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu ağız ağıza nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bandajlı!

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Daha modernize ve elan az karakterize mekanlar dâhilin ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş on henüz cesur ve sınai bir sonuçsuz sağlamlayacaktır.

Antrasit mutfaklar ekseri koyu tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi için bir antrasit gri boya titrem kilitsiz küreksiz yahut bir titrem kıpkızıl yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page