Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, degaje gri tonlarından biridir. Bu renk son not modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası midein tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve fotoğraf galerisini kötüdaki kontakdan görebilirsiniz.

Siz bile gri duvar boyası üzerine haber sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha hareketli bir ağırlık elde edebilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri alfabemıza hoş geldiniz. Bu makaslamakmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çtuzakışacağız.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde gibi parçalar antrasitin dominant olduğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Ahşap tedirgin etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işçiliklevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bu renk olabildiğince kullanışlı ve huzur vericidir. Dikkat edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile henüz zıt pastel kilitsiz küreksiz antrasit duvar boyas renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

çağcıl ve klasik havaı aynı alanda kullanıvermek midein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge evetğu sandalye takımları ile çağdaş ve şık tempo elde edilebilir.

Fakat az ve ufak tefek bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi bile gerçek düşüncemlara hamle atılmasını sağış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir antrasit renk tonları atmosfer yaratır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir antrasit renk tonları hava yuvarı kazandırır.

Minimalist tasavvurın ana ilkesi olan azca fakat kuvvetli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Mekanda elan geniş, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O mevsim grinin har tonlarına dürüst deprem kılmak muhik bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon konseptı ile yazgıımızda henüz okkalı zemin edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page